Ο illy είναι ο καλύτερος καφές και μαζί με το Le Premier γίνονται τρόπος ζωής.

Το Le Premier σε συνεργασία με τους καφέδες Illy

Στο Le Premier, προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία καφέ.

Μετά από πολλές έρευνες και δοκιμές, είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε τη νέα μας συνεργασία με τον καφέ illy. Η απόφασή μας να επιλέξουμε τον καφέ illy  βασίστηκε σε μια σειρά σημαντικών παραγόντων. Πρωτίστως, ο καφές illy αναγνωρίζεται παγκοσμίως για την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική γεύση του.

Η δέσμευσή τους να προμηθεύουν μόνο τους καλύτερους κόκκους Arabica και η σχολαστική προσοχή τους σε κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας καβουρδίσματος εξασφαλίζουν μια πλούσια, γεμάτη γεύση που ομολογουμένως είναι αξεπέραστη.

Στο Le Premier πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν μόνο το καλύτερο, και ο καφές illy ανταποκρίνεται σε αυτό το πρότυπο.

Εκτός από την ποιότητα του καφέ, Η εταιρεία illy έχει μια ισχυρή δέσμευση για τη βιωσιμότητα και ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές.

Συνεργάζονται απευθείας με τους αγρότες και πληρώνουν δίκαιες τιμές για τα φασόλια τους, διασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι που καλλιεργούν και μαζεύουν τον καφέ τυγχάνουν δίκαιης μεταχείρισης.

Έχουν, επίσης, θέσει σε εφαρμογή μια σειρά βιώσιμων πρωτοβουλιών, όπως η μείωση των εκπομπών άνθρακα και η ελαχιστοποίηση των αποβλήτων, γεγονός που ευθυγραμμίζεται με τη δική μας δέσμευση για περιβαλλοντική ευθύνη.

Τέλος, ο καφές illy προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και προτίμηση.

Η αφοσίωσή τους στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα ευθυγραμμίζεται με τη δική μας δέσμευση να προσφέρουμε ένα ποικίλο και συναρπαστικό μενού για τους πελάτες μας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτή μας την συνεργασία με τον καφέ illy, φέρνουμε στους πελάτες μας μια συναρπαστική εμπειρία καφέ. Έτσι όταν σκέφτεσαι καφέ σκέφτεσαι Le Premier και Illy.

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν μόνο το καλύτερο, και ο καφές illy ανταποκρίνεται και ξεπερνά αυτές τις προσδοκίες.

Σας περιμένουμε για απολαυστικές διαδρομές γεύσεων!

Le Premier φτιαγμένα όλα με #meraki!

Παράγγειλε Τώρα

 

 

 

show